Open aanhangwagen


Binnenmaat (LxB):          250 x 128
Laadvermogen:               451 Kg
Maximum massa:          751Kg

Aanhangwagen + motorsteun


Binnenmaat (LxB):          250 x 128
Laadvermogen:               451 Kg
Maximum massa:          751Kg

Gesloten aanhangwagen


Binnenmaat (LxBxH):    250 x 128 x 150
Laadvermogen:              451 Kg
Maximum massa:          751Kg

Aanhanger huren Utrecht


Bent u van plan een aanhanger of aanhangwagen te huren in Utrecht? Esso Cartesiusweg Utrecht heeft een ruim aanbod aanhangwagens die u op de Cartesiusweg 127 in Utrecht kunt huren. Als u een aanhangwagen nodig heeft in Utrecht bent u bij Esso Cartesiusweg aan het juiste adres. U kunt bij ons zowel een open aanhangwagen huren als een gesloten aanhangwagen huren (aanhangwagens met huif).

Aanhangwagen huren in Utrecht, waar moet ik op letten?

Met name in het weekend of gedurende vakanties zijn onze aanhangwagens erg gewild. Daarom raden we aan om vooraf uw aanhanger of aanhangwagen gratis te reserveren, zo bent u er zeker van dat de aanhanger of aanhangwagen voor u klaar staat. Onze aanhangwagens zijn voorzien van eigen kentekenplaten, een witte kentekenplaat (welke bij de meeste andere verhuurders wel nodig is) is bij ons niet nodig. Daarnaast kunt u bij ons gratis gebruik maken van spanbanden, meubelhondjes en oprijplanken.

Hoe kan ik een aanhanger reserveren in Utrecht?

Kies bovenaan deze pagina de gewenste aanhangwagen. Vul de datum in, kies eventueel extra’s als meubelhondje(s) en oprijplanken. Vul uw gegevens in en reserveer. U ontvangt zo spoedig mogelijk bevestiging van een van onze medewerkers.

Aanhangwagen huren in Utrecht, wat kost het?

Door alles in eigen hand te houden kunnen wij veel goedkoper opereren en kunnen wij de prijzen voor u laag houden. Wij zijn goedkoper dan de landelijke merken, zoals Pak ’n Bak en Boedelbak. Daarnaast bieden wij scherpe uurtarieven (ook in het weekend) als u de aanhangwagen maar kort nodig heeft. (let op: de uurtarieven gelden niet bij reserveringen!)

[trustindex no-registration=google]